قبل از هر تبلیغی این ده توصیه را بخوانید

هدف حرفه‌ای از هر تبلیغاتی این است که با کمترین هزینه و یا هزینه‌ای مقرون به صرفه به تعداد زیادی از مخاطب دسترسی پیدا کنید که راه را برای پیدا کردن مشتری جدید برای شرکت شما هموار کند. البته ریسک این موضوع همیشه پا برجاست. اگر تبلیغات شما به نحو خوبی انجام شود، یک قدم موفقیت آمیز برای شرکت شماست. و در غیر این صورت پولی است که دور ریخته شده است.

در ادامه به نحوه ی برنامه ریزی، اجرا و نظارت بر تبلیغات در ۱۰ نکته اشاره می‌کنیم :

۱- ابتدا مخاطب و بازار خاص را هدف بگیرید :
به یاد داشته باشید تبلیغات شما باید برای مخاطبین آن بازار خاص باشد و این یک اشتباه بزرگ است که تبلیغاتی در سطح وسیع بدون اینکه نوع مخاطب در نظر گرفته شود انجام شود. همیشه این سوال را از خود بپرسید چه نوع مشتری را می‌خواهید جذب کنید بعد از آن در تبلیغاتتان با‌‌ همان زبان رایج مخاطبان خاص تبلیغ کنید.


۲- مزایا و تسهیلات جانبی محصول و خدمات خود را پر رنگ کنید :
یکی از راه های تبلیغات موثر، تبلغیات و معرفی تسهیلات و امتیازات خرید، استفاده از خدمات و سرویس شرکت شما می‌باشد، این مقوله رقابت را در بین رقیبان به نفع شما رقم می‌زند. گرچه تبلیغات با حجم بالا یک مزیت محسوب می‌شود، تا زمانی که تسهیلات و امتیازهای جانبی ارائه ندهید در ذهن مخاطب و مشتری مورد نظرتان به حد لازم رسوخ نکرده‌اید.


۳- تصویر و یا نمایه استفاده کنید :
خیلی از محصولات مانند مک دونالد را به راحتی از روی تصاویر بیلبوردها می‌توان تشخیص داد. اگر زمینه فعالیت شما کوچک‌تر است به یاد داشته باشید که لوگو تبلیغاتی و بسته بندی، اثری مشابه را در ذهن مشتری باقی خواهد گذاشت. به نمایش گذاشتن یک تصویر آن هم به صورت مداوم و پایدار چه در وب سایتهای تبلیغاتی، چه در بیلبورد‌ها و چه در فضاهای تبلیغاتی کوچک‌تر حتماً امکان رسوخ به ذهن مشتری را به شما می‌دهد. ( البته قبل از آن باید کمی نیز در برند نمودن لوگوی خود تلاش کنید)


۴- بدانید که برای پول درآوردن مجبور هستید پول خرج کنید :
راه های زیادی وجود دارند که می‌توان پول را پس انداز کرد اما اشتباه نکنید تبلیغات حیطه خوبی برای پس انداز کردن پول نیست بلکه باید آن را خرج کنید. ممکن است تبلیغات هدفمند نسبت به تبلیغات سنتی و عام خرج بیشتری داشته باشد، اما نترسید این به این خاطر آن است که سود متقابل را به شما باز می‌گرداند.


۵- مکان تبلیغات بسیار مهم است :
سایت اینترنتی، کانال تلویزیونی و رادیویی و یا مجله مورد علاقه شما حتماً و لزوماً مورد علاقه مخاطب و مشتری شما نیست در مورد علاقه های احتمالی مشتری و مخاطب هدف خود تحقیق کنید، مطالعه کنید و از سلیقه شخصی خودتان در انتخاب راه های تبلیغاتی اجتناب کنید. هدف شما فقط ارتباط برقرار کردن با مشتری و هدف خاص به نحوی که او می‌پسندد است، نه به نحوی که شما می‌پسندید.


۶- بودجه بی‌بازگشت را صرف تبلیغات نکنید :
برای مثال اگر ماهی ۵۰۰ دلار بودجه برای تبلیغات کنار گذاشته‌اید، روی کاغذ درست محاسبه کرده‌اید، اما در عمل شرایطی مانند فصلی بودن محصولاتتان و زمان های رکود در بازار هدفتان را حتماً در نظر بگیرید. (از مشامور تبلیغاتی کمک بگیرید)


۷- گوناگونی در تبلیغات :
این خیلی معمول است که در فعالیت‌های تجاری و بازرگانی، صاحبان شرکت بعد از پیدا کردن مکانی برای تبلیغات که کاملاً برگشت هزینه را همراه دارد دست از گشتن برای پیدا کردن بازارهای دیگر می‌کشند. تا آن جایی که به تبلیغات مربوط می‌شود نباید تمام تخم مرغ‌هایتان را تنها در یک سبد بگذارید. رسانه‌ها و وسایل ارتباطی گوناگونی را انتخاب کنید و هرچند وقت یک بار تغییر و تفاوت ایجاد کنید، چه در بودجه تبلیغاتی خودتان و چه در پیدا کردن بازار هدف جدید‌تر.


۸- زیاد سعی نکنید به دنبال ارائه خدمات و سرویس همه پسند باشید :
هیچ محصولی و یا سرویسی مورد پسند همه افراد نیست. تلاش برای گسترش تبلیغات در مخاطبین متفاوت به منظور گسترش بازار هدف برای فعالیت های بازرگانی کوچک اصلاً مناسب نیست. بنابراین به جای همه گیر شدن سعی کنید فقط در بازار هدف خودتان کامل و بی‌نظیر باشید.


۹- مدل‌های تبلیغات خود را از قبل امتحان کنید :
پیشاپیش امتحان کنید: آیا افراد متوجه می‌شوند، قصد دارید چه پیغامی را از طریق این تبلیغ برسانید و آیا همه پیغام یکسانی دریافت می‌کنند؟، اگر نه، سعی کنید مدل و شعار تبلیغاتی خود را واضح‌تر و گویا‌تر تدارک ببینید. برای سنجیدن مدل‌های تبلیغاتی، حتی برگه‌های نظرخواهی‌های روان‌شناسی وجود دارند که می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید.


۱۰- بر تبلیغات خود نظارت داشته باشید :
کار ساده ایست که بدانید مشتریانتان از چه طریقی با شرکت شما آشنا شده‌اند. حتی خیلی از کارآفرینان این کار را نمی‌کنند و در عوض به دنبال پیدا کردن المان یا فاکتورهای جذابی هستند که در تبلیغات باعث جذب مشتری شده و یا این که چه شرکت تبلیغاتی با فاکتورهای سودآورتری محصول شما را به نحو برجسته تری به نمایش می‌گذارد.

پنجره

موفقیت

خود را

باز کنید.

موفقیت یعنی ...

  • اراده بالا
  • مصمم در امور
  • مطابقت با شرایط
  • تحمل شکست

موفق ... دارد

  • هدف و مسیر
  • برنامه منظم
  • اراده بالا
  • همت و نشاط

همراه شماییم در ...

  • مدیریت بازرگانی
  • مشاوره تبلیغات
  • مدیریت تبلیغاتی
  • اجرای تبلیغ

موفقیت شما هدف ماست...
از مشاوره تا مدیریت و سپس اجرا در کنار شمائیم ...
(استفاده از محتوای این مجموعه با ذکر منبع بلامانع می باشد.)